Detailing Auto Interior
 Email

 

 

 

 

Curatarea interiorului masinii dvs este prioritare si se realizeaza cel putin o data pe an daca tapiteria e textila sau o la un interval de 6 luni daca avem interior de piele.

DE CE SA IMI FAC DETAILING AUTO INTERIOR ?

E simplu.Interiorul masinii e expus la praf, microbi, bacterii care intra introduse in masina pot intra in contact cu dvs.Aceste materii organice si anorganice va pot pune viata in pericol.La fel si bacteriile care traiesc in instalatie de aerisitre a masinii carepot fi indepartate doar prin tratamente specifice pot da sau mentine diverse boli respiratorii sau alergii.Curatarea se fece cu substante dedicate, fiecare suprafata sau tip de material avand o solutie dedicata.Sculele si ustensilele sunt de asemenea importante, diversele tipuri de pensule si aplicatoare au menirea de a ajunge in toate locurile greu accesibile , de a curata suprafata si de a o proteja.Este important folosirea ustensilelor corespunzatoare pentru a nu distruge sau afecta diversele materiale din interior.

Spalarea se face cu ajutorul aspiratorului cu injectie-extractie, acesta avand rolul de a injecta solutia in material si nu doar la sauprafata acestuia si de a o extrage o data cu mizeria.Lipsa acestui aparat duce la imposibilitatea extragerii apei din tapiterie si implicit la distrugerea acesteia.

Curatarea interiorului masinii dvs include spalarea tapiteriei, a panourilor de usi,a balamalelor si a zonei intr caroserie si usi, a mochetei, a plafonului,a bordului, a portbagajului si a compartimentului rotii de rezerva(daca exista).

Curatarea pielii:

Curatarea pielii se face cu substante dedicate, sigure pentru piele pentru a nu o afecta.Detergentii clasici au tendinta de a o usca.O piele uscata este predispusa uzurii premature, se formeaza crapaturi si in cele din urma se rupe pentru ca nu mai este elastica.Pielea se hidrateaza obligatoriu la interval de 6 luni Dupa curatare, pielea se hidrateaza de asemenea cu solutii dedicate.Suntem printre putinii care folosesc solutii de curatare si hidratare din grasimi animale, 100% sigure pentru piele.

Va prezentam in cele ce urmeaza operatiunea de :

DETAILING INTERIOR PENTRU TAPITERIA TEXTILA :

- curatarea plafonului
- aspirarea si curatarea amanuntita a tapiteriei si a carpetelor
- suprafata textila este curatata cu un aspirator cu injectie-extractie.
prin acesta operatiune se elimina riscul ca bancheta sau scaunul sa ramana patat dupa curatare.
- dupa uscare tapiteria textila se trateaza cu un protector textil special formand o pelicula subtire la suprafata materialului lasandul sa respire si conferindu-i o rezistenta deosebita la murdarie.
- curatarea in detaliu a instrumentelor de bord si a plasticelor

DETAILING INTERIOR PENTRU TAPITERIA DIN PIELE :

- curatarea cu o solutie speciala cu ph-ul neutru in asa fel incat sa nu afectezr pielea;
- pielea va fi curatata fara sa se decoloreze sau sa se decojeasca
- tapiteria de piele naturala sau sintetica este tratata cu o crema hidratanta.
- folosirea unui balsam special pentru hidratare

TRATAMENTUL DE PIELE pentru masina este recomandat a fi reluat la fiecare 6 luni.

 

 

 

 

 

 

Share
 

Polish Auto

Detailing Exterior

Polish Auto sau Detailing Exterior

Finisajele masinii dvs. sunt expuse zi de zi uzurii si actiunii factorilor de mediu. Pe vopsea apar matuiri, zgarieturi fine, pete sau contaminari diverse care NU ies la spalare. De aceea aveti nevoie de polish auto.


Detailing Auto Interior

detailing interior si curatare piele

Cu trecerea timpului mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare se imbacsesc, se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire.

Polish Faruri

Polish si Reconditionare Faruri

Polish faruri pentru curatarea depunerilor ,eliminarea zgarieturilor si redarea transparentei optime ajuta la o vizibilitate mai buna pe timp de noapte.