Blog Polish Auto si Polish Faruri

Va invit sa imi cunoasteti lucrarile.


http://www.youtube.com/watch?v=0hHTGPD1a-gShare


E o intrebare foarte buna al carei raspuns il vom gasi in videoclipul urmator.Masina prezenta toate defectele posibile rezultate in urma unui polish de proasta calitate gen holograme, zone matuite si insuficient lucrate, lac ars, lac strapuns, etc.Au fost nevoie de 30 ore pentru remedierea lor si astfel am reusit sa aduc aceasta masina la stadiul normal la care ar trebui sa arate si in plus, un zambet pe chipul unui client fericit.Fara alte discutii, iata si videoclipul.Vizionare placuta!

Share

Polish Auto

Detailing Exterior

Polish Auto sau Detailing Exterior

Finisajele masinii dvs. sunt expuse zi de zi uzurii si actiunii factorilor de mediu. Pe vopsea apar matuiri, zgarieturi fine, pete sau contaminari diverse care NU ies la spalare. De aceea aveti nevoie de polish auto.


Detailing Auto Interior

detailing interior si curatare piele

Cu trecerea timpului mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare se imbacsesc, se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire.

Polish Faruri

Polish si Reconditionare Faruri

Polish faruri pentru curatarea depunerilor ,eliminarea zgarieturilor si redarea transparentei optime ajuta la o vizibilitate mai buna pe timp de noapte.