Polish Auto Preturi

Pentru mai multe informatii va rugam sa apelati acum : 0729 336 306

Denumire Serviciu

Timp de lucru

Pret

DETAILING INTERIOR

Include curatarea tuturor elementelor din interior (plafon,mocheta,bord,scaune,usi,compartiment porbagaj)cu solutii dedicate si aspirator cu injectie/extractie. Se va insista pe curatarea in profunzime a materialelor textile (10 prespalari) precum si pe tratarea cu substante dedicate a tuturor suprafetelor. Uscarea se va face cu ajutorul aerotermelor.
Pentru interioarelor din piele, dupa etapa de curatare se face si un tratament de hidratare a pielii, vital pentru rezistenta si aspectul in timp.

10-15 ore

400-600 RON

DETAILING EXTERIOR

Corectarea defectelor cu ajutorul pastei abrazive.
Se va face o corectie in profunzime a tuturor defectelor vopselei, atat zgarieturi minore cat si profunde cu conditia ca grosimea lacului sa permita acest lucru.
Acest pachet contine:
Spalare
Decontaminare chimica a lacului
Indepartarea bitumului de pe masina
Curatarea jantelor cu solutie dedicate
Decontaminarea cu argila pentru curatarea lacului
Minim 3 pasi de corectie a defectelor de pe vopseaua masinii
Ceara naturala cu extract de carnauba pentru protejarea vopselei
Dressing pentru palstice si cauciucuri

10-20 ore

600-1500 RON

TRATAMENT PROTECTIE EXTERIOR

Masina dvs are in permanenta nevoie de protectie impotriva factorilor nocivi din mediul inconjurator.Aceasta operatiune este obligatorie pentru ca vopseaua sa nu se deterioreze in timp.Ceara sau sealantul au effect hidrofob, momentan daca va uitati la masina dvs la spalare apa are tendinta sa se acumuleze sub forma de balta, facand dificila stergerea ei si implicit stergerea produce zgarieturi, efectul hidrofob al pachetului de protectie reduce cantitatea de apa de pe masina si implicit efortul la stergere astfel reducand de 10 ori riscul aparitiei zgarieturilor.Include spalarea, decontaminarea pentru indepartarea impuritatilor (bitum,rasina,particule metalice,etc) degresarea si aplicarea a doua straturi de protectie bazate pe sealant (polimer sintetic) sau ceara (produs pe baza de extract de carnauba).Acest tratament se reface la un interval de 3 sau 6 luni.

De asemenea vor fi tratate toate suprafetele masinii.(dressing pe cauciucuri, tratament hidrofob sticla, solutie pentru curatat cromul,etc)

3-4 ore

400-600 RON

RECONDITIONARE FARURI (POLISH FARURI)

Operatiunea de reconditionare a farurilor se impune atunci cand farurile devin opace, se ingalbenesc sau vizibilitatea pe timp de noapte a scazut foarte mult.

1-2 ore


 

200-400 RON


TRATAMENT HIDRATARE PIELE

Daca doriti doar curatarea si hidratarea scaunelor din piele din masina, tratamentul se realizeaza cu produsele dedicate Leatherique

 

12 ore

200-300 RON

Pentru oricare dintre operatiunile mentionate mai sus aveti nevoie de programare.

Pentru alte operatiuni ora de manopera este 100 ron.

 

Share
 

Polish Auto

Detailing Exterior

Polish Auto sau Detailing Exterior

Finisajele masinii dvs. sunt expuse zi de zi uzurii si actiunii factorilor de mediu. Pe vopsea apar matuiri, zgarieturi fine, pete sau contaminari diverse care NU ies la spalare. De aceea aveti nevoie de polish auto.


Detailing Auto Interior

detailing interior si curatare piele

Cu trecerea timpului mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare se imbacsesc, se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire.

Polish Faruri

Polish si Reconditionare Faruri

Polish faruri pentru curatarea depunerilor ,eliminarea zgarieturilor si redarea transparentei optime ajuta la o vizibilitate mai buna pe timp de noapte.