Polish Auto si Detailing Auto Exterior

detailing exterior inainte

detailing exterior dupa polish

rezultat polish exterior

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polish Auto

Ce este detailing-ul auto?

Detailing vine din engleza si inseamna detaliu.Este grija pentru masina, grija pentru detalii, atentia indreptata spre fiecare element, rabdarea necesara de a trata fiecare colt, fiecare bucatica pentru a ajunge la final la un tot exceptional.

In ce consta detailing-ul auto?

Detailing-ul auto este suma operatiunilor in urma carora va rezulta un rezultat exceptional.Toate operatiunile sunt importante dar operatiunea de baza este SPALAREA.

SPALAREA MASINII

Spalarea corecta se realizeaza in primul rand cu solutii adecvate.Discutam aici de spume, sampoane, degresanti si solventi obligatoriu cu ph neutru pentru a nu afecta vopseaua, cromul, cauciucul sau alte elemente ale masinii.Materialele cu care se realizeaza aceasta operatiune gen pensule, manusi, prosoape de uscare, sunt special concepute, in marea lor parte din microfibra pentru a nu ZGARIA. 90% din zgarieturile de pe masina sunt facute de materiale necorespunzatoare sau folosirea improprie a acestora.La fel, cromul sau vopseaua au de suferit de la spuma activa din spalatoriile clasice.Exista o metoda de spalat universal recunoscuta ca fiind singura care curata si nu zgarie si aceasta este metoda spalaii manuale.

Vreti sa stiti daca masina dvs a fost spalata corect pana acum?

Uitati-va la ea cand e soare afara, daca e plina de zgarieturi concentrice atunci metoda de spalare si stergere a esuat lamentabil.Uitati-va la cromul de pe masina, daca acesta este albicios sau patat la fel, spuma activa cu care a fost spalata masina este acida.

Dupa spalare urmatoarea etapa importanta in detailing este decontaminarea

DECONTAMINAREA MASINII chimica sau mecanica are rolul de a indeparta mizeria care nu iese la spalat.Va dau exemple, bitumul, rasina copacilor, polenul, particulele metalice, etc se fixeaza pe vopsea sau in microfisurile lacului si necesita metode si solutii speciale pentru indepartare.Decontaminare se face cu solventi pentru indepartarea bitumului, rasinii, etc, cu degresanti pentru indepartarea particuleleor grele si cu argila (clay-bar) pentru indepartarea particulelor bine fixate in lac.

Vreti sa stiti daca masina dvs are nevoie de decontaminare?

Dupa ce spalati masina, treceti cu degetele peste caroserie.Daca aceasta agata sau prezinta protuberante, in spacial pe partile laterale in partea inferioara, e timpul sa o decontaminati.Decontaminarea se face o data la 6 luni.

POLISH AUTO sau lustruirea vopselei se realizeaza cu substante abrazive sau nonabrazive.Abrazivele in polish au rolul de indepartare a defectelor si implicit a zgarieturilor prin actiunea acestora asupra lacului.Substantele nonabrazive au rolul de a adera la vopsea, intra in zgarieturi cu ajutorul fillerelor si le mascheaza.Dezavantajul non-abrazivelor este ca au o rezistenta limitata pe masina, adica "vin jos" putin cate putin la fiecare spalare.Polish-ul abraziv "taie "din lacul masinii pana se indeparteaza defectele respectiv zgarieturile.Zona de lac sau vopsea pe care lucram nu este infinita,ea are o grosime variabila de la un tip de vopsea la alta, de aceea este important a se "lucra" cu cap pentru protejarea si prezervarea lacului.Cu alte cuvinte, masina se poate polisha de un numar limitat de ori, o astfel de operatiune impropriu executata sau prea agresiva poate deteriora ireversibil vopseaua.Partea pozitaiva este ca, daca, polishul s-a executat cum trebuie masina dvs va arata impecabil deoarece defectele au fost indepartate iar vopseaua si luciul acesteia sunt restaurate la aspectul si profunzimea lor initiala.In polish exista mai multe tipuri de paste abrazive, mai multe tipuri de bureti.Combinatia dintreaceste paste si acesti bureti rezulta duritatea si puterea de "taiere" cu care dorim sa lucram.Aparatele folosite snt de doua tipuri, in functie de operatiunile dorite lucram cu masini de polish rotative sau excentrice (orbitale).Polish-ul auto este un lucru minunat atunci cand e facut cum trebuie.

Vreti sa stiti daca aveti nevoie de un polish?

Uitati-va la masina cand e soare afara, daca se vad zgarieturi pe masina atunci e nevoie de un polish.

PROTECTIA vopselei si implicit a caroseriei este la fel de importanta ca si celelalte etape din detailing.Avem nevoie de solutii care sa protejeze lacul, sa "sigileze" porii acestuia astfel ca sa formeze un scut pe masina dvs.Protectia e realizata de sealant (polimer sintetic) sau ceara solida(cu extract de carnauba).Combinatia dintre cele doua substante confera o protectie de lunga durata masinii, un efect hidrofob vopselei astfel ca , respingand apa se resping si mizeriile, substantele nocive, etc.Orice ceara de calitate confera protectie 48-72 ore impotriva gainatului pe cand fara protectie vopseaua dvs va fi afectata in max 6 ore.

Vreti sa stiti daca masina dvs. e protejata?

Turnati apa pe masina sau urmariti masina cand o spalati.Daca apa ramane sub forma de pelicula pe masina atunci nu aveti gram de protectie.Protectia are rol hidrofob pe vopsea iar apa ar trebui sa se disperseze.

CURATAREA JANTELOR este un proces important deoarece jantele pot ajunge intr-o stare ireversibile.Jantele sunt expuse bitumului, prafului de placute si altor contaminanti.Jantele vor fi demontate, spalate,decontaminate chimic si mecanic si aplicata oprotectie.Cu aceasta ocazie se fece toaletarea si pasajelorde roti si a contraaripilor.

Datorita duratei de rezistenta, se recomanda repetatrea tratamentului cu ceara, atat sintentica cat si naturala la fiecare 6 luni pentru o protectie maxima.

Aceasta este solutia profesionala pentru ingrijrea masinii folosita de atelierele noastre iar acest lucru impreuna cu experienta noastra ne-au ajutat sa deschidem primul centru de cosmetica auto din Cluj-Napoca.

Va multumim si va invitam sa vizionati filmul nostru de prezentare :

NOU!

Detailing Center va anunta cu mandrie lansarea noului serviciu in portofoliu si anume protectia ceramica. Cu aceste noi produse revolutionare, orice detaliu poate dura cu adevarat o viata. Acoperirea ceramica va va proteja vehiculul impotriva zgarieturilor usoare, razelor UV si coroziunii. Proprietatile de auto-curatare ale stratului de acoperire vor face ca autovehiculul dvs. sa se curete de cum mult mai usor; bitumul, praful de placutele de frana nu vor mai fi o problema. Datorita faptului ca se reudce foarte mult timpul de intretinere, puteti petrece de acum mai mult timp bucurandu-va de autovehiculul dvs.

De ce e buna protectia ceramica pentru masina mea?
Este o investitie foarte buna
Acoperirea ceramica va proteja exteriorul si interiorul autovehiculului de deteriorare pe toata durata vietii lui. Valoarea de piata pentru revanzare va fi, prin urmare, mult mai mare!

Masina dvs. va arata noua tot timpul
Odata aplicata protectia veti observa un efect de oglinda, luciu si adancime de culoare, incomparabil cu orice altceva! Cu o intretinere corespunzatoare, masina dvs. isi va pastra stalucirea pentru multi ani.

Mai putina intretinere
Grosimea suprafetei ceramice nu va permite ca murdaria, praful de la placutele de frana sau bitumul din asfalt sa se ataseze de vopsea, roti sau geamurile masinii. Acest lucru face ca spalarea autovehiculului dvs. sa fie mai redusa si mai putin frecventa.

Odata cu lansarea acestui serviciu nou pe piata romaneasca va anuntam ca primii 10 clienti beneficiaza de reducere de 10% din pretul de lista.

Share
 

Polish Auto

Detailing Exterior

Polish Auto sau Detailing Exterior

Finisajele masinii dvs. sunt expuse zi de zi uzurii si actiunii factorilor de mediu. Pe vopsea apar matuiri, zgarieturi fine, pete sau contaminari diverse care NU ies la spalare. De aceea aveti nevoie de polish auto.


Detailing Auto Interior

detailing interior si curatare piele

Cu trecerea timpului mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare se imbacsesc, se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire.

Polish Faruri

Polish si Reconditionare Faruri

Polish faruri pentru curatarea depunerilor ,eliminarea zgarieturilor si redarea transparentei optime ajuta la o vizibilitate mai buna pe timp de noapte.