Reconditionare Faruri
Polish Faruri si Reconditionare Faruri

 

Operatiunea de reconditionare a farurilor sau asa zis-ul polish faruri se foloseste atunci cand farurile devin opace sau vizibilitatea pe timp de noapte a scazut foarte mult.De obicei datorita apei dure, a factorilor de mediu blocurile optice prezinta o ingalbenire, o oxidare,matuire sau zgarieturi care impiedica vizibilitatea pe timp de noapte sau strica aspectul general al masinii.

Cea mai frecventa cauza a reconditionarii farurilor o reprezinta oxidarea. Acest oxid care se prezinta la suprafata farului sub forma unei depuneri de culoare maronie are rol de a bloca dispersia corecta a luminii si astfel ,pe timp de noapte,scade drastic vizibilitatea si chiar mai mult,deranjeza ceilalti participanti la trafic care circula din sensul opus .Motivul aparitiei acestui oxid este un cumul de factori :praful din aer, calcarul din apa, razele UV, temperatura ridicata exercitata asupra farului, etc.

 

Polish Faruri si Reconditionare Faruri Matuite Inainte

Polish Faruri si Reconditionare Faruri Matuite Dupa

Aceasta este solutia pentru polish faruri recomandata.

TIMP DE EXECUTIE : 1-2 ORE !

Iata mai jos un film cu lucrarile noaste, inainte si dupa :

Share
 

Polish Auto

Detailing Exterior

Polish Auto sau Detailing Exterior

Finisajele masinii dvs. sunt expuse zi de zi uzurii si actiunii factorilor de mediu. Pe vopsea apar matuiri, zgarieturi fine, pete sau contaminari diverse care NU ies la spalare. De aceea aveti nevoie de polish auto.


Detailing Auto Interior

detailing interior si curatare piele

Cu trecerea timpului mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare se imbacsesc, se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire.

Polish Faruri

Polish si Reconditionare Faruri

Polish faruri pentru curatarea depunerilor ,eliminarea zgarieturilor si redarea transparentei optime ajuta la o vizibilitate mai buna pe timp de noapte.