Spalare si Curatare
Spalare si Curatare Auto Cluj
Scris de Administrator    Sâmbătă, 16 Martie 2013 08:30     Email

Spalarea masinii

Spalarea masinii este una dintre cele mai importante operatiuni in detailing deoarece daca este executata correct, vopseaua masinii dumneavoastra precum si celelalte suprafete nu vor avea de suferit in schimb, daca e executata gresit rezultatele pot fi dezastroase si ireversibile.Aceste rezultate pot fi vazute pe toate masinile prost intretinute incepand de la zgarieturile induse de carpa de sters sau perii vizibile la soare sub forma de zgarieturi concentrice numite si panza de paianjen continuand cu elementele cromate albite, jantele care isi pierd stralucirea sau prezinta depuneri si elementele de plastic sau cauciuc care se decoloreaza sau se deterioreaza.

Cu totii stim care sunt etapele de spalare performate in mai toate spalatoriile si nu am sa intru in detalii referitoare la greselile pe care le fac in schimb, am sa va prezint singura metoda recunoscuta unanim de detailerii din lumea intreaga ca fiind sigura pentru masina.Iata etapele:

1. Limpezirea, are ca scop indepartarea mizeriei grosire, aducerea caroseriei la o temperature optima pentru curatare si e obligatorie inainte de aplicarea oricarei substante pe vopsea.


2. Curatarea jantelor, a contraaripilor si degresarea partilor inferioare se realizeaza cu solutii dedicate, jantele sunt curatate cu o solutie care interactioneaza cu particulele metalice si le dizolva si necesita agitare cu diverse perii si pensule, la fel si carenajele.


3. Spuma pentru prespalare se aplica pentru a indeparta mizeria grosiera mai incapatanata care nu a fost indepartata la limpzire.Aceasta spuma trebuie sa aiba PH neutru si o compozitie prietenasa cu elementele masinii.


4. Spalara propriu zisa a masinii cu sampon auto, manusa de blana sau microfibra si metoda celor doua galeti.Aceasta metoda are rolul de a curate mizeria dificila si persistenta de pe masina fara a risca aparitia zgarieturilor.

5. Limpezirea masinii si aplicarea dupa caz a unei ceri lichide pentru protectia vopselei


6. Uscarea masinii care dupa caz se realizeaza cu prosoape de microfibra sau suflanta cu aer.


7. Aplicarea de dressing cu rol de protectie pe anvelope, si carenaje.Iata ce inseamna in viziunea noastra o spalare corecta si fara riscuri a masinii dumneavoastra si totodata puteti observa diferenta intre serviciile noastre si ceilalti prestatori de astfel de servicii.

Produsele folosite de catre tehnicienii nostrii pentru aceste operatiuni provin de producatori de renume in lumea detailingului cum ar fi : Meguiars, Sonax, Chemical Guys, Autobrite, etc.

Va asteptam la sediul nostru pentru a va convinge.

 

Share
 

Polish Auto

Detailing Exterior

Polish Auto sau Detailing Exterior

Finisajele masinii dvs. sunt expuse zi de zi uzurii si actiunii factorilor de mediu. Pe vopsea apar matuiri, zgarieturi fine, pete sau contaminari diverse care NU ies la spalare. De aceea aveti nevoie de polish auto.


Detailing Auto Interior

detailing interior si curatare piele

Cu trecerea timpului mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare se imbacsesc, se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire.

Polish Faruri

Polish si Reconditionare Faruri

Polish faruri pentru curatarea depunerilor ,eliminarea zgarieturilor si redarea transparentei optime ajuta la o vizibilitate mai buna pe timp de noapte.